You are currently viewing Ihász Anita

Ihász Anita

Ebben segítettünk: szerkesztés, korrektúra, szöveggondozás, borítótervezés, tördelés, marketing

bemutatkozás

Ihász Anita

Kreatív párkapcsolati tréner, aki elmélet helyett könnyen megvalósítható gyakorlati feladatokkal, játékokkal segíti a párokat.

Két kislány anyukájaként a nem túl rózsás házassága felrázása érdekében kezdte el kidolgozni azt a kreatív módszert, melynek segítségével nemcsak a saját kapcsolatát mentette meg, hanem még nagyon sok kisgyermekes szülőét.

Először csak saját használatra készültek a játékok, de amikor egyre több kisgyerekes szülővel beszélgetett, rádöbbent arra, hogy a szülővé válás utáni eltávolodás, intimitás és a randik hiánya nem csupán az ő problémájuk, hanem rengetegen küzdenek ezzel. Jóformán minden második házasságban előbb-utóbb felüti fejét a megszokás és az eltávolodás.

Kreatív módszereivel bebizonyítja azt, hogy kis költségből egy kis kreativitással ezernyi randiprogramon vehetünk részt, akár otthon is, a kanapén ülve. Első könyve, a Randikaland, egy olyan rendhagyó párkapcsolati könyv, amely 52 hétre tartogat konkrét randiötletet feladatokkal.

Ihász Anita megjelent könyve

Ihász Anita - Randikaland borítója - Könyvmentorok

Randikaland

Emlékszel még az első randitok okozta bizsergető érzésre? Az első szenvedélyes hétvégére, az ezernyi izgalmas kalandra, amit kezdetben átéltetek? Ugye, mennyi kellemes emlék jött elő hirtelen? Milyen érzés fogott el? Izgalom? Vágy? Hadd tegyek fel egy kérdést! Mikor élted át utoljára a fenti csodás pillanatokat? Ha nem is olyan régen, akkor gratulálok nektek, csak így tovább!

Ha viszont már idejét sem tudod, mikor volt részed benne, akkor gyorsan válassz ki egy randifeladatot Ihász Anita párkapcsolati tréner 52 randitippet tartalmazó könyvéből, és vesd be még ma este! Mert miért is kellene lemondanotok a romantikáról, a közös programokról?

Mottó

“Szeress minden nap!”