You are currently viewing Victoria Miller

Victoria Miller

bemutatkozás

Victoria Miller

Író, elkötelezett állatvédő és másként gondolkodó.

Négy éve egy álom alapján kezdett írni, és rájött, hogy ez az élete. Folyamatosan képezte magát, ahogyan tőle telt, és egyre jobb visszajelzéseket kapott olvasóitól. Több regényt is írt, akkor még a fióknak, de tudni szerette volna, hogy van-e mindennek értelme. Ekkor kereste meg a Könyvmentorok szerkesztőjét, aki elolvasta a kéziratát, amit elég jónak talált, majd a lehetőségeket megvitatva mentorkollégájával felajánlották segítségüket. Ennek az együttműködésnek hála nemrég megjelent az írónő első könyve, A hibrid.

Több zsánerben is ír, mivel történetei témája attól függ, éppen mi érdekli. Regényei közt található sci-fi, romantikus, de thriller és egyéb műfajok is. Szereti az érdekes, titokzatos, földöntúli dolgokat, amik sok sztorija alapját képezik, de egy dolog többnyire közös, mégpedig a romantikus szál.

Az írás mellett fest, ékszereket készít és állatvédelemmel foglalkozik. Mivel imádja a cicákat, egy macskamentő egyesület önkénteseként adminisztratív feladatokat lát el, valamint ideiglenes befogadóként, amikor csak teheti, néhány hetes kiscicákat nevel megmentésüktől egészen a gazdihoz kerülésükig.

Az életet és a világot merőben másképp látja, mint a legtöbb ember. A föld, az állatok és a természet sorsa az emberi tevékenység romboló hatásának fényében pedig különösen aggasztja.

Victoria Miller megjelent könyve

Victoria Miller A Hibrid borítója - Könyvmentorok

A hibrid

 

A jelenünket ismerjük, az életünket mi irányítjuk, és tudjuk, kik vagyunk.

DE MI VAN, HA TÉVEDÜNK?

Ha a valóságunk és a történelmünk merőben más alapokon nyugszik, mint hisszük? Ha a teljes igazságot csupán egy, a kormány által fogva tartott földön kívüli lény ismeri, aki – közös nyelv híján – nem tudja azt megosztani velünk?

Dr. Mark Taylor egy titkos program keretében ezt a közös nyelvet igyekszik megtalálni, miközben egy csillagászati obszervatóriumban a Holdon hagyott egyik lézertükör vizsgálata döbbenetes eredménnyel zárul.

A SZÁMÍTÓGÉP MONITORJÁN FELVILLANÓ S. O. S. JEL MÉG A TAPASZTALT TUDÓSOKAT IS ZAVARBA HOZZA.

Ki vagy mi küldhette a segélykérést? És vajon köze van az idegenhez? Sikerül megtalálni a közös nyelvet, hogy fény derüljön a titokra? Ha igen, annak milyen hatása lenne az életünkre, a fajunkra, a Földre nézve? Ha megértenénk a jelentését, képesek lennénk-e változtatni? És akik irányítanak, egyáltalán engednék, hogy megtegyük?

LEHET, HOGY ETTŐL FÜGG A JÖVŐNK?

Mottó

Az írás az egyetlen dolog, mely közben nem érzem azt, hogy valami mást kellene csinálnom.