You are currently viewing Kőszegi-Arbeiter Anita

Kőszegi-Arbeiter Anita

Ebben segítettünk: szerkesztés, korrektúra, szöveggondozás, borítótervezés, tördelés, marketing

bemutatkozás

Kőszegi-Arbeiter Anita

Kaland-játék meseíró

Gyerekként nem szerette a könyveket és az olvasást, ám édesapja kitartásának köszönhetően, aki könyvekkel halmozta el, végül igazi könyvmollyá vált. A Harry Potter-sorozatnak és a Kaland-játék-kockázat-könyveknek köszönhetően megszerette a fantasytörténeteket, és megtapasztalta, hogy a könyv több lehet, mint egy érdekes történet.

A meséket először a lányai számára írta, nekik és velük találta ki a sztorikat, és a kaland-játék könyvek világába is szerette volna bevezetni a lányokat, viszont ehhez nem talált megfelelő történetet. Mivel ovisoknak szóló kaland-játék könyvből nem volt nagy választék, úgy döntött, ő maga ír ilyet a gyermekeknek. Ennek eredményeképpen született meg először az Abigél és Andris születésnapi nyomozása, majd a Manófalvi vigasságok – A fények ünnepe.

A kalandválasztós meséken keresztül nemcsak egy mesét ad át a gyerekeknek, hanem megadja a választás szabadságát és a mesevilágbeli kalandozás lehetőségét, hogy a gyerkőcök igazi mesehősnek érezhessék magukat.

Kőszegi-Arbeiter Anita megjelent könyvei

Csenge tündérkertje 2 borítója - Könyvmentorok

Csenge tündérkertje - A barátság

Csenge már nagyon várja a tavaszt. Ahogy beköszönt a jó idő, az anyukájával neki is fognak a kertészkedésnek a kis teraszon. Ám egy nap Lidérc, a gonosz tündér minden cserepet tönkretesz.

Kőszegi-Arbeiter Anita Fülöp, a strucc savariai kalandjai borítója

Fülöp, a strucc savariai kalandjai

Fülöp, a strucc egy nap felfedezi, hogy ő nem kisebb jószág, mint Vas vármegye címerállata. Fel is kerekedik, hogy meglátogassa Vas megye központját, Szombathelyt, és kiderítse, hogyan is került egy strucc a címerbe.

Manófalvi vigasságok A fények ünnepe borítója - Könyvmentorok

Manófalvi vigasságok -A fények ünnepe

A Manófalvi vigasságok egy olyan kaland, ami egyszerre izgalmas, vicces és szeretetteljes, miközben bevonz a karácsonyi meghittség és boldogság hangulatába. 

ajánlás

Olvasói vélemény a könyvről