You are currently viewing Dr. Füredi Júlia

Dr. Füredi Júlia

bemutatkozás

Dr. Füredi Júlia

Gyerekkorában delfinkutató akart lenni itthon. Egy olyan országban, amelynek nincs is tengere. Afüredijuli, ahogy nevezik, mindig is mert nagyot álmodni, feszegetni a kereteket, és letérni a megszokott útról. És bár a delfinekkel sokkal később sikerült találkoznia, az új utak keresése, a lehetetlen meghódítása továbbra is meghatározza az életét.

Az Elég! Című, most megjelent könyve hetek alatt az eladási listák dobogójára repítette. A könyvben mindent megtalálsz, amit a magad és a körülötted élők kiégéséről tudnod kell.

A könyv segítségével beazonosíthatod, hogy te hol tartasz a tüneteid alapján, és megismerheted a Főnix programot, melynek segítségével elkerülheted a kiégést, vagy felépülhetsz belőle.

A felkínált módszerek és lehetőségek közül szabadon válogathatod ki azokat, amelyek a te életedbe a legjobban beépíthetők.
Mint ahogy azt is megtudhatod, hogy hozzátartozóként, kollégaként vagy vezetőként miként tudsz segíteni, ha valakin a kiégés jeleit tapasztalod.

Dr. Füredi Júlia megjelent könyve

Füredi-Julia-Elég borító

Elég!

Ebben a könyvben mindent megtalálsz, amit a magad és a körülötted élők kiégéséről tudnod kell. A segítségével beazonosíthatod, hogy te hol tartasz a tüneteid alapján, és megismerheted a Főnix Programot, melynek segítségével elkerülheted a kiégést vagy felépülhetsz belőle.