You are currently viewing Császár Eszti

Császár Eszti

Ebben segítettünk: szerkesztés, korrektúra, szöveggondozás, borítótervezés, tördelés, marketing

bemutatkozás

Császár Eszti

Megoldásfókuszú coach, író, lélektáncoltató

Szeret írni, beszélgetni, közvetíteni. Életérzést, tudást, hangulatot, hitet, inspirációt. Egyénileg és csoportban kíséri az útkeresőket, önmegvalósítókat, spirituálisan nyitottakat, válaszokat keresőket, és azokat a “zarándokokat”, akik nemcsak a természet, hanem a lélek ösvényeit is járják.

Gyermekkora óta volt egy nagy álma, olyan könyvet írni, amivel adhat az embereknek. Érzéseket, reményt, gyógyulást, hitet, pozitív gondolatokat, életerőt, energiát, vidámságot, erőt és kitartást. Amivel mosolyt csal az arcokra, vagy épp a felismerés felszabadultságot hozó könnyeit. Inspirációt és lélekemelő pillanatokat ajándékozva azoknak, akik engedik, hogy a szavak szárnyán megtisztulás, szárnyalás, szabadság, szerelem érkezhessen az életükbe.

Személyes életében az egyensúly és a szabadság útját járja. Közgazdászként, nagyvállalati HR-esből, a tehetségek támogatójából lett megoldásfókuszú coach, ahol az egyéni erősségekre fókuszálva figyeli a mindenkiben élő ragyogás újjászületését. A varázslatban hinni akaró kislányból – aki sok spirituális és tudatosságot ösztönző módszert kipróbált a Thetahealingtől az önismereti szabadtáncig – olyan intuitív segítő lett, aki hétköznapjaiban is aktívan kutatja és gyakorolja a két lábbal a földön állást és egyszerre az égbe vágyást… És ebben támogat másokat is, intuíció és tudatosság izgalmas elegyével, megérzések, inspirációk, illóolajok és történetek szárnyán.

Könyvével és konzultációival teret nyit, hogy megtaláljuk mitől perdülne táncra a lelkünk…. hogy a kiteljesedés és az áramlás élményében minél többet lehessünk… hogy (újra) felfedezzük és (egyre jobban) megéljük a saját életünkben test-lélek-szellem egyensúlyát…

Császár Eszti megjelent könyve

A lélek tánca

„Egy könyv lélektől lélekig. Szavak szárnyán érkezem a lélek legmélyebb birodalmába. Válaszok útkeresőknek. Újraindítás bátraknak. Önismeret felsőfokon.”

Mottó

Szavakon keresztül megérkeztetni a szeretet a szívekbe.