Tintaösvény – a kézirattól a sikerig, képzés kézirattal rendelkező íróknak

Tintaösvény – a kézirattól a sikerig

Íráskészség-fejlesztő program kézirattal rendelkezőknek

Megírtad végre a történetedet, kitetted a pontot, leírtad csupa nagybetűvel, hogy VÉGE, de félsz megmutatni, és inkább a virtuális asztalfiókodban tartod?

Még csak dédelgeted az ötletet, hogy megmutasd egy hozzáértőnek, aki megmondaná neked, mit kell tenned ahhoz, hogy az olvasókhoz is eljusson a történeted?

Érzed, hogy kellene még valami plusz, ami kikerekítené a sztoridat?

Szeretnél egy mentort, akivel megbeszélhetnéd, hogyan tudnál rajta javítani?

Akkor jó helyen jársz, megtaláltad a neked való íráskészség-fejlesztő képzést!

A saját kéziratodon dolgozol, közben az ajánlott szakirodalmat is feldolgozod, amelyek elindítanak és továbbsegítenek, hogy felismerd, mitől válhat saját mondanivalód mindenki számára érdekessé, és eljuss a kéziratod befejezéséig.

Kinek ajánljuk?

Bónuszok

Ha a történeted megtetszik nekünk, akkor a mentorprogram díjának 20%-át jóváírjuk neked a kiadási folyamatban.

A megjelenést követően belistázzuk a könyvet a kortárs műveket forgalmazó webshopunkba.

Élő adásban népszerűsítjük a könyvedet és téged.

Mit érdemes még tudnod a
Tintaösvény íráskészség-fejlesztő programról?

A mentorprogram időtartama: 4 hét
A foglalkozások időtartama: 90 perc/alkalom/hét
A mentorprogram díja: 96.000 Ft

Mit várhatsz a mentorodtól?

Módszertanok, tematikák, amelyekkel témafüggően dolgozni fogtok:

Mi nem lesz a kurzuson?

Elméleti blabla. Helyette viszont hasznos és izgalmas szakirodalmat ajánlunk ismert és sikeres íróktól. Olyan kötelező olvasmányokat kapsz a kezedbe, amelyek elindítanak és továbbsegítenek abban, hogy eljuss a kéziratod megírásáig, felismerd, mitől lesz jó az írásod, és hogyan válhat a saját mondanivalód mindenki számára érdekessé. Egy gyakorlati megközelítésű kurzusra készülj fel.

Sári Edina írómentor Könyvmentorok

Ki lesz a mentorod?

Sári Edina tízkötetes kortárs szerző, szerkesztő, írómentor

Edina 2013-ban jegyezte el magát az irodalommal, minden más tevékenységet hátrahagyva. 2014-ben jelent meg első tényalapú regénye, az Életrevaló.

Mivel szereti feszegetni a társadalmi tabutémákat, 2017 és ’19 között az életközepi válságba toppanó női és férfi változókorról szóló trilógia megírása következett, MeNŐpauza felütéssel. 2020-ban a Joghurt villával című kisregényét tárta az olvasók elé, ami egy kötetbe került a Barkochba című drámával, amelynek felolvasószínházi produkciójából félórás film készült. 2021-ben jelent meg a Halálúton Horvátországba menekültnapló, ami a világban történő migrációs jelenség hátterére reflektál.

Az író minden története a nőről szól, aki a körülmények hatására kénytelen hétköznapi, az olvasó számára inspiratív hőssé válni. A hétköznapi hősök illusztris, képzeletbeli csapatát erősíti a 2023-ban kiadott Tűzszivárvány transznapló című regényében az Attika testébe született Émi is.

2024-ben jelent meg a Sorstörés című kisregénye, amely egy pirandellói gondolatkísérletből született Örkény István: Tóték c. abszurd drámájának nyomán.

A Népszava állandó munkatársaként interjúkat, riportokat készít, emellett a Nézőpontváltó rákellenes színházi stafétaprogramot vezeti.

Regényein kívül egymondatos retromeséket ír felnőtteknek Az lenne jó címmel, amelyet a Koltai Judit & Koltai Róbert színművész testvérpár olvas fel.

Színházi és országos irodalmi pályázatok első helyezettje.
Második éve, gyakorlati megközelítésből mentorálja az írni és/vagy saját könyvét kiadni vágyó felnőtteket.