Schwerteczky Adrienn:
Karácsonyi kísértetek és a karamellás kalács

3350 Ft

Vidám, karácsonyi krimi kísértetekkel.

Titkok lapulnak a karácsonyra készülődő kisváros minden ajtaja mögött, és fiatal hőseinkre vár, hogy megfejtsék őket. Ha sikerül, talán új otthonra lelhetnek a zöld oromzatos, kísértetlakta házban.

Készleten

Leírás

Rolli – teljes nevén Kovács Karolina – tehetséges, tizenhét éves és rettenetesen szeretne végre letelepedni valahol. Apjával és öccsével egyik helyről a másikra költöztek egész életében, most azonban egy váratlan örökség talán megoldást kínál. 

Az új otthon számos rejtélye azonban kihívás elé állítja őket. Lehet, hogy a házat szellemek lakják? A barátságos új ismerősök vajon mind jószándékúak? Talán a nagybácsi halála sem baleset volt? 

Rolli az öccsével és a szövetséges testvérpárral nyomozni indul a karácsonyra készülődő kisvárosban. A bájosan kivilágított utcácskák, hóval borított előkertek, mosolygó szomszédok között jó néhány titok lappang, és a négy fiatal készen áll, hogy felderítse valamennyit. 

 

A karácsony- és krimirajongó írónő a két témát ötvöző regénnyel jelentkezik. Elképzelted már, milyen egy jó könyvvel és egy kockás pléddel bekuporodni a kényelmes foteledbe a ragyogó karácsonyfa mellett? Ez a regény épp ilyen hangulatú. Kedves, kalandos, és pici varázslat fűszerezi. 

Ajánljuk a fiatalok és fiatal felnőttek mellett azoknak az édesanyáknak és nagymamáknak is, akik kikapcsolódást vagy ötleteket keresnek a karácsonyi készülődéshez.

 

További információk

Tömeg 215 g
Méretek 13 × 19.7 × 1.7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Schwerteczky Adrienn:
Karácsonyi kísértetek és a karamellás kalács” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük