Íráskészség fejlesztő képzés kész kézirattal rendelkező szerzőknek

86000 Ft

Íráskészség fejlesztő képzésünk célja, hogy kész kéziratod elnyerje azt a végső formát, amelyet már bátran a nyomdába küldhetsz. A 4*1,5 órás mentorálás mellett hasznos szakirodalmakat is kapsz a kezedbe, melyek segítenek, hogy a kéziratod mindenki számára érdekes legyen.

Képzés ideje: 4 hét

Alkalmak száma: 4, egyenként 1,5 órás mentor alkalom

Mentorod: Sári Edina tíz kötetes kortárs szerző, szerkesztő, írómentor

Kategória:

Leírás

Megírtad végre a történetedet, kitetted a pontot, leírtad csupa nagybetűvel, hogy VÉGE, de félsz megmutatni, és inkább a virtuális íróasztalfiókodban tartod? Még csak dédelgeted az ötletet, hogy megmutasd egy hozzáértőnek, aki megmondaná neked, mit kell tenned ahhoz, hogy az olvasókhoz is eljusson a történeted? Érzed, hogy kellene még valami plusz, ami kikerekítené a sztoridat? Szeretnél egy mentort, akivel megbeszélhetnéd, hogyan tudnál rajta javítani? Azt akarod, hogy a nyomtatásban azok a szavak, mondatok jelenjenek meg, amik írás közben a fejedben filmszerű történetté álltak össze?

Akkor jó helyen jársz, megtaláltad a neked való íráskészség fejlesztő képzést! Érdekes szakirodalmat is ajánlunk ismert íróktól, olyan kötelező olvasmányokat kapsz a kezedbe, amik elindítanak és tovább segítenek abban, hogy eljuss a kéziratod megírásáig, és felismerd, mitől válhat saját mondanivalód mindenki számára érdekessé.

Képzés ideje: 4 hét

Alkalmak száma: 4, egyenként 1,5 órás mentor alkalom

A képzés során a mentorod lesz: Sári Edina tíz kötetes kortárs szerző, szerkesztő, írómentor