You are currently viewing Jáger Mónika

Jáger Mónika

bemutatkozás

Jáger Mónika

A Higgy Bennem Program, az Alexanderért és a Higgy Bennem Programért Alapítvány és az Alexander Family Collection alapítója és tulajdonosa, valamint az Alex és a Csodaerdő lakói mesekönyv írója!

Hét évvel ezelőtt Mónikához megérkezett élete egyik legnagyobb ajándéka, Alexander. Ez a csodás kisfiú magával hozott egy megoldandó feladatokkal teli csomagot, amit Mónika próbatételnek hív, a kisfiát és a többi (sérült) gyermeket pedig próbatételes gyermekeknek! Alexander inspirálta mindarra, amit mára megteremtett! Többek között az Alex és a Csodaerdő lakói című mesekönyv megírására is, amely az állatvilágon keresztül mutat be csodás és tanulságos történeteket! A könyv üzenete az elfogadás, a megértés és a tolerancia.

Jáger Mónika megjelent könyve

Alex és a csodaerdő lakói borítója - Könyvmentorok

Alex és a Csodaerdő lakói

Az Alex és a Csodaerdő lakói című könyvet a kisfiam ihlette, aki egy 7 éves próbatételes nagybetűs HŐS!

Amióta megérkezett közénk, és magával hozta a megoldandó feladatokkal teli kis csomagját, azóta érzem küldetésemnek, hogy rajta kívül más érintett gyermekeket, családokat is támogassak! Ezekre az alapokra épül a Higgy Bennem Programom is, ahol több mint 1000 érintett családot fogok össze. Ebben a zárt közösségben többször, több alkalommal hangot adtak a szülők a kirekesztésüknek. Nem titok, hogy Magyarországon az elfogadás még gyerekcipőben jár. Épp ezért úgy érzetem, szükség van egy olyan mesekönyvre, ami az állatvilágon keresztül, kedves és érthető történetekkel avatja be nemcsak a gyermekeket, de a felnőtteket is abba, hogy mi is az érzékenyítés lényege!

Hogy lehet a különleges helyzeteket egészségesen és empatikusan kezelni? Hiszem, hogy ez a három mese nemcsak egy kedvenc olvasmánya lesz a gyermekeknek, hanem segít megérteni, mivel is tudnak hozzájárulni egy próbatételes kis társuk igazi szívből jövő elfogadásához! A könyvből több rész is készül, újabb és újabb szerethető és elfogadásra ösztönző történetekkel. Fogadjátok és olvassátok ezt a könyvet olyan szeretettel, amilyennel én írtam számotokra!

Mottó

Szeretetünkkel és tanításokkal elérhető egy jobb világ!