Írásműhely - Írásblokkfeloldó intenzív mentorprogram Könyvmentorok

Írásműhely

Írásblokkfeloldó intenzív mentorprogram

Több oldalt teleírtál az ötletekkel, de sehogy sem áll össze egy kerek történetté? 

Van egy félkészre megírt történeted, de megakadtál az írása közben? 

Hiába ülsz felette, még mindig csak az elején-közepén tartasz, és fogalmad sincs, hogyan folytathatnád, pláne, hogyan fejezhetnéd be a regényedet? Emiatt a kedved is rossz, mert nyomaszt a befejezetlen történet? 

Szeretnél egy mentort, és egy, az írás lélektanához értő szakembert, aki feloldaná az elakadásodat?

Akkor jó helyen jársz, megtaláltad a neked való, mentális írásblokkokat feloldó képzést!

Irányított kérdésekkel, nyitott mondatok befejeztetésével kiderítjük, mi okozhatja nálad az elakadást, ha már elkezdted az írást, de nem tudod, hogyan folytasd, vagy elment tőle a kedved, de azért valahol, a lelked mélyén mégiscsak érzed a késztetést a megírására. Tippeket adunk, trükköket tanítunk, hogyan léphetsz túl az írói válságon.
A képzés plusz napján prezentálod a továbbhaladási tervedet, és kibontod a témát, amin a kurzus alatt dolgoztatok, illetve bemutatod a tökéletesre komponált szinopszist.

Kinek ajánljuk?

Bónuszok

Ha a történeted megtetszik nekünk, akkor a mentorprogram díjának 20%-át jóváírjuk neked a kiadási folyamatban.

A megjelenést követően belistázzuk a könyvet a kortárs műveket forgalmazó webshopunkba.

Élő adásban népszerűsítjük a könyvedet és téged.

Mit érdemes még tudnod az
Írásműhely írásblokkfeloldó intenzív mentorprogramról?

A mentoralkalmak száma: 6+1 nap
A foglalkozások időtartama: 90 perc/nap
A mentorprogram díja: 168.000 Ft

Mit várhatsz a mentorodtól?

Módszertanok, tematikák, amelyekkel témafüggően dolgozni fogtok:

Mi nem lesz a kurzuson?

Elméleti blabla. Helyette viszont hasznos és izgalmas szakirodalmat ajánlunk ismert és sikeres íróktól. Olyan kötelező olvasmányokat kapsz a kezedbe, amelyek elindítanak és továbbsegítenek abban, hogy eljuss a kéziratod megírásáig, felismerd, mitől lesz jó az írásod, és hogyan válhat a saját mondanivalód mindenki számára érdekessé. Egy gyakorlati megközelítésű kurzusra készülj fel.

Sári Edina írómentor Könyvmentorok

Ki lesz a mentorod?

Sári Edina tízkötetes kortárs szerző, szerkesztő, írómentor

Edina 2013-ban jegyezte el magát az irodalommal, minden más tevékenységet hátrahagyva. 2014-ben jelent meg első tényalapú regénye, az Életrevaló.

Mivel szereti feszegetni a társadalmi tabutémákat, 2017 és ’19 között az életközepi válságba toppanó női és férfi változókorról szóló trilógia megírása következett, MeNŐpauza felütéssel. 2020-ban a Joghurt villával című kisregényét tárta az olvasók elé, ami egy kötetbe került a Barkochba című drámával, amelynek felolvasószínházi produkciójából félórás film készült. 2021-ben jelent meg a Halálúton Horvátországba menekültnapló, ami a világban történő migrációs jelenség hátterére reflektál.

Az író minden története a nőről szól, aki a körülmények hatására kénytelen hétköznapi, az olvasó számára inspiratív hőssé válni. A hétköznapi hősök illusztris, képzeletbeli csapatát erősíti a 2023-ban kiadott Tűzszivárvány transznapló című regényében az Attika testébe született Émi is.

2024-ben jelent meg a Sorstörés című kisregénye, amely egy pirandellói gondolatkísérletből született Örkény István: Tóték c. abszurd drámájának nyomán.

A Népszava állandó munkatársaként interjúkat, riportokat készít, emellett a Nézőpontváltó rákellenes színházi stafétaprogramot vezeti.

Regényein kívül egymondatos retromeséket ír felnőtteknek Az lenne jó címmel, amelyet a Koltai Judit & Koltai Róbert színművész testvérpár olvas fel.

Színházi és országos irodalmi pályázatok első helyezettje.
Második éve, gyakorlati megközelítésből mentorálja az írni és/vagy saját könyvét kiadni vágyó felnőtteket.